Termeni si conditii

Site-ul www.bogdanandrei.ro  este proprietatea PFA ANDREI BOGDAN IONUT, entitate inregistrata la Registrul Comertului  sub nr. F23/312/2015, CUI 34267070. Accesul si utilizarea www.bogdanandrei.ro sunt reglementate de precizarile urmatoare care pot fi actualizate si modificate fara notificare, in functie de reglementarile in domeniu, in legislatie sau de politicile interne ale site-ului.

Prin accesarea site-ului www.bogdanandrei.ro , vizitatorii si utilizatorii/cumparatorii accepta termenii si conditiile, realizandu-se un acord implicit de respectare a informatiilor prezentate.

1. Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.bogdanandrei.ro  si al informarilor de tip newsletter, incluzand, dar fara a se limita la design, structura, texte, imagini, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea www.bogdanandrei.ro si, dupa caz,  a furnizorilor acesteia si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Utilizatorii au posibilitatea de a directiona newsletter-ul catre alte persoane atat timp cat continutul nu este modificat, asumandu-si responsabilitatea pentru informatiile transmise.

2. Inregistrarea pe www.bogdanandrei.ro

Pentru efectuarea si finalizarea unei inscrieri/solicitari de servicii, nu este necesara crearea unui cont. Incrierea in programe sau solicitarea de servicii se face completand formularele aferente, avand la baza o adresa de e-mail valida. Informatiile solicitate sunt minime, necesare pentru a va putea contacta si pentru intocmirea eventualelor documente contabile.

3. Serviciile oferite

Serviciile oferite si care pot fi achizitionate pe www.bogdanandrei.ro se gasesc in sectiunea Servicii, iar prezentele clauze din “Termeni si conditii” se aplica pentru toate serviciile din aceasta categorie.

4. Pretul si modalitatile de plata

Toate preturile afisate sunt exprimate in LEI (RON) si reprezinta pretul final al serviciului.

Modalitatea de plata este la alegerea clientului, dupa completarea formularului de inscriere, variantele acceptate fiind:

  1. a) plata cu cardul – plata cu cardul este fara comision; inainte de a incasa efecitv banii, veti fi contactat oricum pentru confirmarea tuturor detaliilor. Plata se face in mod securizat prin Libra Internet Bank.
  2. b) plata prin transfer bancar, folosind datele afisate la completarea formularului

In momentul confirmarii inscrierii, pretul ramane fixat si nu se va mai schimba, chiar daca organizatorului programelor de antrenament / furnizorul de servicii decide, la un moment dat, modificarea pretului pentru respectivul produs sau introducerea unei promotii.

In cazul in care doriti un alt tip de colaborare / altfel de programe de antrenament (ex mai multe sedinte, antrenamente specifice pentru un anumit sport / servicii preparator fizic etc) decat pachetele prezentate pe site, atunci pretul poate fi diferit si va fi stabilit de catre antrenor / organizator / furnizorul de servicii in cauza.

Preturile afisate pot fi modificate fara o notificare in prealabil, insa aceste schimbari nu vor afecta inscriere deja confirmate si pentru care a fost efectuata plata.

5. Conditii pentru inscriere, participare si accesare servicii

5.1. Inscriere:

Prin finalizarea inscrierii, ne garantati ca ati verificat informatiile si ca toate datele furnizate sunt reale si corecte. Prin finalizarea inscrierii, va dati acordul de a fi contactat prin orice mijloc disponibil convenit de catre parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea inscrierii si stabilirea detaliilor de personalizare, dupa caz.

Accesarea unui serviciu / inscrierea in programele de antrenament/ rezervarea unui loc in grupe se considera confirmata la momentul incasarii de catre organizator/furnizorul de servicii a pretului serviciului respectiv / a programului de antrenament.

5.2. Participarea la antrenamente

Prin inscrierea intr-un program de antrenament, participantul intelege ca trebuie sa consulte un medic inainte de efectuarea oricarui tip de activitati sportive si sa obtina avizul pozitiv al acestuia in prealabil. In caz contrar, este de acord cu faptul ca va efectua activitati sportive pe propria raspundere.

Participantul are obligatia de a comunica antrenorului istoricul sau medical si eventualele restrictii inca de la prima sedinta, precum si orice problema aparuta pe parcursul antrenamentelor sau intre antrenamente; i-au fost aduse la cunostinta riscurile de accidentare si se obliga sa respecte regulile minime de prevenire a accidentelor, asumandu-si responsabilitatea pentru eventualele urmari in ceea ce priveste sanatatea sa sau a persoanelor pe care le-ar putea vatama in timpul activitatilor desfasurate.

Antrenorul isi rezerva dreptul de a refuza continuarea antrenamentelor, in functie de informatiile primite de la participant

Participantul va avea prudenta necesara pentru protejarea echipamentului pus la dispozitie in cadrul sedintelor de antrenament.

Sedintele de antrenament au o durata de 60 minute care poate fi redusa la decizia antrenorului, in functie de nivelul de pregatire si rezistenta fizica a participantului. Participantul trebuie sa se prezinte la timp pentru inceperea sedintei de antrenament, conform programului comunicat de catre antrenor, pentru ca intarzierea atrage reducerea duratei sedintei de antrenament. Neprezentarea la sedinta de antrenament, fara ca acest lucru sa fie anuntat cu cel putin o zi inainte atrage pierderea respectivei sedinte de antrenament.

Abonamentul nu este transmisibil, iar sedintele pierdute nu se reporteaza. Participantul poate solicita suspendarea sedintelor la care nu se poate prezenta cu prelungirea abonamentului cu maxim 30 zile daca este vorba de motive de natura medicala sau cu 15 zile daca este vorba de eventual concediu/vacanta.

5.3 Accesare servicii nutritie

Clientul intelege ca partea de consiliere nutritionala si planul alimentar au caracter de indrumare din partea antrenorului si nu tin loc de recomandari medicale / tratamente. Clientul este obligat sa ii comunice antrenorului, inca de la prima sedinta, eventualele alergii, probleme medicale, restrictii alimentare si orice alta informatie ajutatoare, iar alimentatia clientului si modul in care acesta va lua in calcul recomandarile facute este in intregime in responsabilitatea acestuia, antrenorul neputand fi tras la raspundere pentru eventualele probleme de sanatate prezente sau viitoare ale clientului.

6. Politica de renuntare si returnare a banilor

Pentru serviciile contractate, participantul isi asuma responsabilitatea participarii la antrenamente.

Clientul are dreptul de a renunta la serviciile contractate in 14 zile calendaristice de la efectuarea platii, situatie in care ii vor fi returnate sumele platite, cu conditia ca serviciul sa nu fie deja accesat.

Astfel, nu se vor returna sumele platite in urmatoarele situatii:
– daca s-a efectuat deja cel putin o sedinta din pachetul contractat
– daca i-a fost deja transmis clientului cel putin un plan alimentar, in cazul serviciilor de nutritie

Termenul de returnare a banilor difera in functie de modul in care s-a facut plata si poate fi:
– 14 zile calendaristice daca plata s-a facut prin transfer bancar
– intre 5 – 30 zile calendaristice (in functie de banca emitenta a cardului) pentru comenzi anulate dupa plata cu cardul
– 60 zile calendaristice pentru situatii de charge back sau alte situatii similare si care necesita investigatii din parte entitatilor implicate in tranzactie (banci, procesator de plati etc.)

Daca acest termen trebuie prelungit din motive ce nu tin de www.bogdanandrei.ro , atunci va vom notifica in acest sens si se va considera agreat noul termen.
Pentru genul acesta de solicitari va rugam sa ne scrieti pe adresa trainer@bogdanandrei.ro si va asiguram de tot suportul pentru rezolvarea situatiei.

7. Newsletter-ul din partea www.bogdanandrei.ro

Newsletterul (primirea unor informari din partea www.bogdanandrei.ro ) se transmite catre utilizatorii care se inscriu la newsletter. Astfel, mesajele primite nu sunt nesolicitate și respectă Legea Comerțului Electronic, dezabonarea fiind posibilă oricând din subsolul mailurilor primite sau trimitand un email pe trainer@bogdanandrei.ro

8. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Toate datele transmise de catre dumneavoastra prin intermediul formularelor de pe www.bogdanandrei.ro , telefonic, la evenimente sau cu prilejul diverselor campanii si concursuri, sunt confidentiale si ne obligam sa prelucram in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate datele pe care ni le furnizati. In cazul unei inscrieri/solicitari de servicii, refuzul furnizarii acestor date inseamna ca nu va putem furniza serviciul respectiv.

Completarea formularelor de pe acest site, transmiterea de buna voie a adresei de email sau a altor date la evenimente sau in cadrul unor campanii si concursuri presupun acceptul dumneavoastra ca aceste date sa fie incluse in baza de date a www.bogdanandrei.ro pentru utilizarea si prelucrarea lor pentru desfasurarea activitatii propriu-zise si in relatia cu o serie de furnizori precum sala de fitness in care urmeaza sa desfasurati antrenamentele, compania de contabilitate etc.
Daca nu mai doriti sa pastram datele pe care ni le-ati furnizat, ne puteti scrie pe trainer@bogdanandrei.ro

www.bogdanandrei.ro nu stocheaza date legate de contul sau cardul dumneavoastra bancar si nu va vom solicita informatii precum conturi bancare, parole personale etc. Daca veti primi astfel de solicitari care, aparent sunt din partea noastra, va rugam sa ne contactati.
Aceste prevederi sunt completate de informatiile prezentate aici: Politica de Confidentialitate.

9. Aspecte finale

Site-ul www.bogdanandrei.ro este gazduit de server-ele unor terti si nu este responsabil pentru eventualele erori aparute in site / in functionalitatea acestuia.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.