Team Spirit Training – antrenamente mini – grup + nutritie

TST - un program de grup cu beneficii individuale

Cand faci sport de placere, el devine parte din stilul tau de viata. Pe acest principiu este construit si programul Team Spirit Training (TST), un program integrat de grup gandit sa acopere atat nevoia de a face miscare intr-un mod organizat, cat si pe cea de a-ti imbunatati alimentatia.

Asta pentru ca tu sa te simti mai bine atat fizic, cat si psihic, sa iti fie usor sa parcurgi acest proces si, foarte important, sa iti poti pastra pe termen lung noile obiceiuri.

Cum vei lucra la TST

Evaluare individuala

Spre deosebire de majoritatea antrenamentelor de grup, la TST fiecare participant este evaluat individual, pentru a vedea cu ce nivel de pregatire pornim si cum iti vor fi adaptate exercitiile pentru a atinge obiectivul dorit.

Antrenamente periodizate, dificultate adaptata nivelului tau

Toate antrenamentele TST, desi sunt de grup, sunt structurate si periodizate, pentru imbunatatirea progresiva a calitatilor tale fizice si psihice. Vei avea parte, in functie de nivelul tau de pregatire, de la exercitii de adaptare a corpului la efort, pana la antrenamente complexe, antrenamente de tip circuit, antrenorul folosind diverse tehnici de antrenament.

Plan alimentar corespunzator

Alimentatia ta este 70% responsabila de modul in care arati, te simti si functionezi. Vom face o analiza a modului in care mananci in prezent, apoi, pe parcursul programului vei primi un plan alimentar adaptat activitatilor tale si obiceiurilor tale alimentare.

Cum te ajuta participarea la TST?

Stilul de viata

Te vei simti mult mai bine, creierul tau se oxigeneaza altfel cand faci miscare, iti va creste nivelul de energie si randamentul in activitatile tale; in plus, iti vei face noi prieteni.

Aspectul fizic

Aici nu vorbim doar de scaderea sau cresterea in greutate; prin tehnicile de antrenament folosite la TST iti vei imbunatati postura, mobilitatea, capacitatea de efort, forta si rezistenta musculara.

Alimentatia

Nu suntem adeptii infometarii sau a dietelor “minune”, ci a gasirii combinatiei potrivite pentru fiecare persoana in parte, intre ce, cum si cand mananci, cu meniuri diversificate, pentru ca e important ca tu sa poti face din asta un mod sanatos de a manca, nu o dieta pe termen scurt.

Termen lung

Indiferent ca vorbim de antrenamente sau de alimentatie, intreg programul TST este gandit pentru o adaptare progresiva a corpului tau la aceste noutati. De ce? Pentru ca asa e firesc si asa vei pastra pe termen lung rezultate obtinute in timpul programului, eliminand riscul de a reveni la starea/forma fizica initiala.

Cand, unde, cum?

1

1 antrenor dedicat

3

3 antrenamente/saptamana

12

12 saptamani
NOI GRUPE IN CURAND!

Facand parte din echipa TST, este ca si cum ai avea si antrenor personal, si nutritionist in acelasi timp.

Inscrie-te in TST doar daca: vrei sa ai parte de un program de antrenament pe bune, cu alimentatie chiar personalizata, cu rezultate reale daca iti doresti asta.
Lucram in grup restrans, de maxim 5 persoane, tot pentru o eficienta ridicata.

Pachet inscriere

Locatie: 18 Gym Green Gate - Bd. Tudor Vladimirescu, nr.22
(In cladirea Green Gate)
 • Grup max 5 persoane, pentru a lucra eficient
 • posibilitatea de plata lunara
 • Evaluare initiala individuala
 • Testare morfo-functionala
 • Analiza jurnal alimentar
 • Antrenamente periodizate adaptate nivelului tau
 • 3 planuri alimentare (actualizare lunara)
 • 3 sedinte/saptamana, 12 saptamani
 • Food-coaching si suport pe toata durata programului
 • Acces nelimitat in clubul de fitness, nu doar la ora de TST
 • Accesul in sala: 200 lei sau gratuit pentru membrii ESX
  – se plateste la receptia clubului, la inceperea antrenamentelor.

695 lei / luna

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.