TST – Program integrat (grup)

Programul integrat TST

Cand faci sport de placere, el devine parte din stilul tau de viata. Pe acest principiu este construit si programul Team Spirit Training (TST), un program integrat de grup gandit sa acopere atat nevoia de a face miscare intr-un mod organizat, cat si pe cea de a-ti imbunatati alimentatia.

Asta pentru ca tu sa te simti mai bine atat fizic, cat si psihic, sa iti fie usor sa parcurgi acest proces si, foarte important, sa iti poti pastra pe termenul lung noile obiceiuri.

Cum vei lucra la TST

Evaluare individuala

Spre deosebire de majoritatea antrenamentelor de grup, la TST fiecare participant este evaluat individual, iar dificultatea exercitiilor este adaptata la nivelul tau de pregatire.

Fara aparatura clasica din sala de fitness

La echipamentele din sala ai putea lucra si singur. Noi la TST te invatam sa lucrezi in special cu greutatea corpului si o serie de accesorii (ex: TRX), lucru care, contrar asteptarilor, poate fi mai dificil decat folosirea aparatelor.

Plan alimentar corespunzator

Alimentatia ta este 70% responsabila de modul in care arati, te simti si functionezi. Vom face o analiza a modului in care mananci in prezent, apoi, pe parcursul programului vei primi un plan alimentar adaptat activitatilor tale si obiceiurilor tale alimentare.

Ce schimbare va aduce programul TST in viata ta?

Facand parte din echipa TST, este ca si cum ai avea si antrenor peronal, si nutritionist in acelasi timp, deci vei obtine rezultate reale daca iti asumi ca vrei sa faci acest pas.
Stilul de viata

Te vei simti mult mai bine, creierul tau se oxigeneaza altfel cand faci miscare, iti va creste nivelul de energie si randamentul in activitatile tale; in plus, iti vei face noi prieteni.

Aspectul fizic

Aici nu vorbim doar de scaderea sau cresterea in greutate; prin tehnicile de antrenament folosite la TST iti vei imbunatati postura, mobilitatea, capacitatea de efort, forta si rezistenta musculara.

Alimentatia

Nu suntem adeptii infometarii sau a dietelor “minune”, ci a gasirii combinatiei potrivite pentru fiecare persoana in parte, intre ce, cum si cand mananci, cu meniuri diversificate, pentru ca e important ca tu sa poti face din asta un mod sanatos de a manca, nu o dieta pe termen scurt.

Termen lung

Indiferent ca vorbim de antrenamente sau de alimentatie, intreg programul TST este gandit pentru o adaptare progresiva a corpului tau la aceste noutati. De ce? Pentru ca asa e fresc si asa vei pastra pe termen lung rezultate obtinute in timpul programului, eliminand riscul de a reveni la starea/forma fizica initiala.

Cand, unde, cum?

3

3 antrenamente/saptamana

12

12 saptamani

2

2 locatii
Urmatoarele grupe incep la data:

14 si 15 octombrie

Inscriere

RE:CREATE - Bd. Tudor Vladimirescu, nr.22
36 SEDINTE / 12 SAPTAMANI
  • Testare initiala
  • Analiza jurnal alimentar
  • Antrenamente adaptate nivelului tau
  • Plan alimentar actualizat lunar
  • Food-coaching pe toata durata programului

1790 lei

LOTUS SPORT - Str. Padesu, nr.2, Sect 4
36 SEDINTE / 12 SAPTAMANI
  • Testare initiala
  • Analiza jurnal alimentar
  • Antrenamente adaptate nivelului tau
  • Plan alimentar actualizat lunar
  • Food-coaching pe toata durata programului

1490 lei

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.