Nutritie personalizata

Plan de nutritie adaptat tie

Stiai ca alimentatia este responsabila in proportie de 70% de felul in care aratam, ne simtim si functionam? Da, ce si cum mananci are un impact foarte mare asupra vietii tale – nu doar la nivel fizic, ci mai ales la nivel psihic/emotional, actionand la nivel hormonal. Bineinteles, cu influenta directa si in viata ta sociala.

In contextul vietii actuale, cu foarte multe tentatii nesanatoase in jur, cu foarte multe task-uri la job care par mereu o prioritate, devine din ce in ce mai greu sa mancam inteligent (nu doar sanatos): sa facem alegerile potrivite, combinatiile corecte, sa avem mese regulate si sa folosim intr-un mod eficient energia pe care ne-o ofera mancarea, nu doar sa „bifam inca o masa”.

De ce sa apelezi la un specialist?

Tu esti specialist pe domeniul tau si faci bine ceea ce faci. Daca nutritia nu se numara printre calificarile tale, atunci e cel mai bine sa apelezi la cineva bine pregatit in acest sens.

Fara ‘diete minune” cu efect limitat

Un specialist care lucreaza corect nu-ti va recomanda solutii magice care te transforma peste noapte, care iti obosesc corpul, care te infometeaza si care nu au efect decat pe termen scurt. Asta pentru ca rolul lui e sa te ajute sa identifici si sa si pastrezi o serie de obiceiuri alimentare care te fac sa arati si sa te simti mai bine pe termen lung.

Privire de ansamblu

Uneori, cand incerci sa faci o astfel de schimbare de unul singur, cu siguranta esti subiectiv in actiunile tale, cazi prada usor emotiilor, majoritatea exceselor alimentare avand la baza dezechilibre emotionale. O persoana din exterior vede lucrurile in ansamblul lor si poate veni cu o solutie obiectiva si cu un plan structurat, ghidandu-te in obtinerea rezultatelor.

Cum te ajuta si ce vei primi?

Constientizare

Pe aceleasi principii folosite si in pregatirea fizica, pornim la drum cu o evaluare initiala, cu masuratori si cu analiza jurnalului tau alimentar. Pe baza acestora si a rezultatelor pe care ti le doresti, va fi gandit planul alimentar corespunzator.

Personalizare si meniuri diversificate

Planul alimentar va fi structurat pe 30 zile, tinand cont de analiza jurnalului alimentar, de preferintele tale alimentare si de eventualele restrictii. Va cuprinde meniuri diversificate pentru fiecare saptamana, meniuri care iti acopera necesarul tau caloric, incluzand toti macronutrientii (carbohidrati, proteine, grasimi) si micronutrienti (vitamine, minerale), foarte importanti in buna functionare a organismului. Totul corelat cu ritmul vietii tale, cu activitatile pe care le desfasori si cu schimbarea dorita.

Food-coaching si suport constant

Desi devine responsabilitatea ta sa respecti planul si recomandarile primite, vei avea parte de sustinere continua, vei putea solicita (mail/whatsapp) si vei primi o serie de recomandari care sa te ajute sa ramai focusat si sa obtii ceea ce ti-ai propus.  Acolo unde este cazul, vei primi si consultanta privind utilizarea suplimentelor alimentare.

Fa primul pas spre o alimentatie corelata cu obiectivul tau

Pasul spre schimbare

30 zile cu mese echilibrate
Opteaza pentru un plan cu adevarat personalizat
  • Analiza jurnal alimentar
  • Discutie initiala si evaluare rezultate
  • Plan alimentar adaptat necesarului tau si obiectivului stabilit pe o perioada de 30 de zile
  • Meniuri complexe diversificate pe fiecare saptamana
  • Masurare progres (masuratori initiale si finale)
  • Suport constant (mail, whatsapp)
  • Food-coaching
  • Consultanta privind suplimentele alimentare, daca este cazul

850 lei

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.